Audicien Thuisservice door Hessel van Twist Hoorspeciaalzaak

Welkom bij Hessel van Twist Hoorspeciaalzaak, waar uw gehoor onze voornaamste zorg is. Wij begrijpen dat persoonlijk langskomen in onze winkel niet voor iedereen haalbaar is. Daarom bieden wij met trots onze Audicien Thuisservice aan. Onze gecertificeerde audiciens komen graag bij u thuis om u de beste hoorzorg te bieden, met een kwaliteit die vergelijkbaar is met onze winkel en ondersteund door geavanceerde meetapparatuur.

Onze Audicien Thuisservice

Onze Audicien Thuisservice is ontworpen om hoorzorg toegankelijk te maken voor iedereen. Of u nu aan huis gebonden bent of gewoon de voorkeur geeft aan hoorzorg in uw vertrouwde omgeving, onze audiciens staan voor u klaar.

Met de komst van onze thuisservice bieden wij nu een totaalpakket aan, waarbij u zowel in de winkel als thuis geholpen kunt worden.

Wat kunt u verwachten?

  • Persoonlijke aandacht: Onze audiciens nemen ruim de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en stellen een op maat gemaakt behandelplan op.

  • Hoortesten: We bieden uitgebreide hoortesten om uw gehoorbehoeften volledig te begrijpen, ondersteund door de nieuwste meetapparatuur.

  • Advies en Aanpassingen: Op basis van de testresultaten adviseren we geschikte hoortoestellen en passen deze indien nodig ter plaatse aan.

  • Service aan Huis: Onze audiciens komen op een door u gekozen tijdstip en locatie bij u langs.

  • Nazorg: We blijven betrokken en bieden regelmatige nazorg om ervoor te zorgen dat uw hoortoestellen optimaal blijven functioneren.

Uitstekend
Gebaseerd op 16 recensies
marike van der kramer
marike van der kramer
23 November 2023
Goede uitleg en service. Ben heel blij met mn gehoorapparaten.
S. den H
S. den H
2 September 2023
Hessel en zijn medewerkers luisteren en nemen de tijd om de klant zo goed mogelijk te helpen. Eerlijk verhaal, geen onnodige verkooppraatjes. Ze bieden kwaliteit en een goede service. Ook hier gewoon een proeftijd om de toestellen uit te proberen en pas kopen na volle tevredenheid. Kan elk merk leveren.
J de Ruiter
J de Ruiter
15 April 2023
Vanmorgen (15-04-2023) voor de 2e keer door de heer van Twist uitstekend geholpen. vriendelijk, geduldig, kortom zeer klantgericht. jammer voor mijn huidige audicien maar die is een klant kwijt. Ik wens de hr. van Twist veel succes in zijn nieuwe zaak.
Ben Eckhardt
Ben Eckhardt
6 April 2023
Goeie service
Mark Kremer
Mark Kremer
8 Februari 2023
Highly recommend. Hessel is knowledgeable, honest, kind, patient, and friendly. He provides the best service that I have found in the Netherlands.
Eveline Goesten
Eveline Goesten
21 November 2022
Wat een fantastische winkel. Erg goede service!
Jeroen en Simone van Yperen-Hagedoorn
Jeroen en Simone van Yperen-Hagedoorn
8 September 2022
Zeer bekwaam en perfecte service. Ik ben een nieuwe gebruiker van gehoorapparaten en zocht een goede audicien. De ketens gaven geen goed gevoel en zijn zeer sturend op meer omzet maken ipv focus op de klant. Bij Hessel is de service en aanpak gericht op de mens. De begeleiding is ideaal.
Jaap van der Lingen
Jaap van der Lingen
8 September 2022
Bij Hessel van Twist ben ik heel goed geholpen, hij geeft deskundig en eerlijk advies. Ik mocht de tijd nemen om proeftoestellen uit te proberen. Ik kan iedereen aanraden om bij hoorspeciaalzaak Hessel van Twist een gehoorapparaat te laten aanmeten.

Ons werkgebied voor de thuisservice

Op de kaart hiernaast ziet u waar wij onze thuisservice leveren. Mocht u niet in ons werkgebied wonen, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voorrijkosten

Voorrijkosten beginnen vanaf 39 euro. Indien u besluit tot aanschaf van een hoortoestel, worden de berekende voorrijkosten tijdens dit aanpastraject in mindering gebracht.

Thuisservice Pakket

Indien u gebruik wilt maken van nazorg en bijstellingsservice, bieden wij een thuisservicepakket waarbij u met een klein maandbedrag veel heeft afgedekt. Vraag hier meer over tijdens het gesprek met uw audicien.

Neem Contact Met Ons Op

Bij Hessel van Twist Hoorspeciaalzaak is het onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen van een helder gehoor kan genieten, ongeacht de omstandigheden. Onze Audicien Thuisservice is een toegewijde stap in die richting.

Aarzel niet om vandaag contact met ons op te nemen voor het plannen van een afspraak. We staan voor u klaar om u te helpen met dezelfde kwaliteit als in onze winkel, ondersteund door geavanceerde meetapparatuur.