Huurtoestel

Met het huidige zorgstelsel heeft u als klant niet de mogelijkheid om buiten de hoortoestellendatabase uw eigen keuze te maken voor een toestel met de nieuwste technologie.*(uitzondering van een tweetal zorgverzekeraars) Een investering in een goed systeem zorgt ervoor dat u betrokken blijft en minder luister inspanning heeft. Daarnaast is er ook uit diverse studies en onderzoeken gebleken dat een goed hoortoestel er ook voor zorgt dat dementie minder snel toeslaat. Elke fabrikant heeft zijn top model onderverdeeld in minimaal drie techniek levels. Alle claims die de fabrikanten doen en hebben onderzocht zijn gebaseerd op hun beste model.

Deze modellen zijn bij Hoorspeciaalzaak.nl ingedeeld in het Topsegment. Daarna komt het Hoogsegment en als laatste, het instapmodel heet bij ons het Middensegment. Hoorspeciaalzaak.nl heeft al haar private markt hoortoestellen al scherp geprijsd ten opzichte van de ketens en de andere zelfstandige ondernemers in de regio. Dit komt vooral omdat wij onze overhead zo laag mogelijk proberen te houden wat ten goede komt in de prijsstelling.

Echter kunnen wij het ook heel goed begrijpen dat u dit geld niet heeft liggen of dat het nu niet uitkomt om zo’n grote investering te doen. Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om het hoortoestel te huren van ons. Hierdoor krijgt u als klant toegang tot de beste hoortoestellen van de markt voor een vast bedrag per maand. Dit scheelt u een grote uitgave post terwijl u geen concessies doet aan het horen. Bereken snel hieronder welk maandbedrag u kwijt bent.

Bereken de prijs voor 1 hoortoestel

Bereken de prijs voor 2 hoortoestellen